HASSALI GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİNE ANLAMLI ZİYARET

HASSALI GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİNE ANLAMLI ZİYARET

Hassa Garnizon Komutanı Üsteğmen Ömer Yıldırım, Hassa’da ikamet eden vatan için uzuvlarını kaybeden gazilere ve canlarını veren aziz şehitlerin ailelerini ziyaret etti.

Ramazan ayı dolayısıyla ilçede yaşayan Şehit aileleri ve Gazileri ziyaret eden Hassa Garnizon Komutanı Ömer Yıldırım, ailelerin hal ve hatırlarını sorarak her zaman yanlarında olduğunu kaydetti.

YILDIRIM: ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİMİZ BİZE EMANET

Şehit ve gazi ailelerini ziyarette ailelere beraberinde getirdiği tatlıyı takdim eden Hassa Garnizon Komutanı Ömer Yıldırım, şehitlerin geride bıraktıkları ailelerin devlete emanet olduğunun altını çizdi. Aileleri ziyaret etmenin çok önemli olduğunu ve hem ailelere moral verme, hem de kendileri için bir ahde vefa örneği yaşatma imkanı verdiğini kaydeden Yıldırım; “Gazilerimiz vatanın birliği için uzuvlarını, şehitlerimiz ise canlarını vermişlerdir. Bize düşen emanetlerine sahip çıkmamızdır. Biz de üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirdik. Onlara kapımız daima açıktır. Biz de kabul ederlerse onların birer evladıyız. Bizlere kapılarını açan tüm gazilerimize Allah’tan acil şifalar diliyor, şehit ailelerimize de bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.