MUHTEŞEM İKİLİ HASSA İÇİN İŞ BAŞINDA

MUHTEŞEM İKİLİ HASSA İÇİN İŞ BAŞINDA

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ın inatçı girişimleri ve Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş’ın çabaları sonucunda ilçeye Millet Bahçesi yapımı onaylandı.Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği bakan yardımcısı Fatma Varank ile görüşen Vekil Yayman ve Başkan Karataş, vatandaşlara müjdeli açıklamayı Ankara’dan verdiler.

KARATAŞ: MİLLET BAHÇESİ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Başkan Karataş yaptığı açıklamada; “Hatay Milletvekilimiz Hüseyin Yayman’ın iş takibi, gayreti ve ilçemiz adına ayırmış olduğu yoğun mesai sonucu Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği bakan yardımcısı Fatma Varank ile görüşmeler neticesinde daha önce müjdelediğimiz Millet Bahçemiz Proje onayımız tekrardan hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLARDAN MUHTEŞEM İKİLİYE TEŞEKKÜR

Başkan Karataş’ın müjdesi Hassa’da geniş yankı bulurken, vatandaşlar muhteşem ikili olarak adlandırdıkları Milletvekili Hüseyin Yayman’a ve Başkan Mehmet Karataş’a teşekkürlerini sundular. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.