Meşale Gazetesi

ENGELSİZ MAKASLAR ÖZEL ÇOCUKLAR İLE BULUŞTU

ENGELSİZ MAKASLAR ÖZEL ÇOCUKLAR İLE BULUŞTU

Dünya İşitme Engelliler ve Engelliler Federasyonu, Hatay Berberler ve Kuaförler Odası ve Hatay Özel Eğitim Ve Uygulama Okulu işbirliği ile gerçekleşen Engelsiz Makaslar sosyal sorumluluk projesi kapsamında gönüllü kuaför ve berberler özel çocukların kişisel bakımı için bir araya geldiler. Hatay Berberler ve Kuaförler Odası öncülüğünde gerçekleştirilen Engelsiz Makaslar sosyal sorumluluk projesinde Hatay Özel Eğitim Ve Uygulama Okulunda eğitim gören öğrencilerin kişisel bakımları yapılırken öğrencilerin mutlulukları gözlerden kaçmadı. Hatay Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mahmut Ayrancı ve oda üyesi gönüllü kuaförler özel bireyleri mutlu edebilmek adına var güçleri ile çalıştılar.

Büyük bir özen ve titizlik ile öğrencilere saç kesimi yapan Hatay Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mahmut Ayrancı ve gönüllü kuaförlere Hatay Özel Eğitim Ve Uygulama Okulu yönetimi ve veliler teşekkür ettiler. Ayrıca sosyal sorumluluk projesine katılım gösteren tüm kuaför ve berberlere teşekkür belgesi verilirken Hatay Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mahmut Ayrancıya Onur belgesi takdim edildi.

Bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Hatay Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mahmut Ayrancı açıklamasında:” Saç kesimi ve bakımı yapılan çocuklarımızın mutluluğu bizleri daha bir mutlu etmiştir. Unutulmamalıdır ki her insan bir engelli adayıdır. Hatay Berberler ve Kuaförler Odası olarak  insanlara hizmet etmek bizim görevimiz ve bunun bilinci ile projelerimizi  gerçekleştiriyoruz. Özel çocuklarımız olsun, yaşlılarımız olsun her zaman vatandaşların yanındayız.” Dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.