LÜTFÜ SAVAŞ’IN YANLIŞ HESABI BAĞDAT’TAN DÖNDÜ

LÜTFÜ SAVAŞ’IN YANLIŞ HESABI BAĞDAT’TAN DÖNDÜ

SUYU BEDAVA DAĞITMA YETKİMİZ YOK DEDİ!

HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın EXPO, Hado ve Teleferik gibi suyu bedava dağıtma projesi de duvara tosladı. HBB meclisi geçtiğimiz hafta içerisinde Lütfü Savaş başkanlığında yaptığı toplantıda içme suyunu 6 ay süre ile bedava dağıtma kararı aldı. Lütfü Savaş’a siyasi prim sağlayacağı düşünülen bu haber bazı gazetelerde halka büyük müjde şeklinde manşetlerde yansıtıldı.

     Hatay halkını boş vaatler ile kandırma uğruna alınan bu kararın yanlış olduğu ve HBB’nin bedava su dağıtma yetkisinin olmadığı beş gün sonra anlaşıldı. HBB’nin basın dairesi bedava su dağıtma yetkimiz yok şeklinde yazılı bir açıklama yapmak zorunda kaldı.

     Halbuki gazetemiz Hatay Meş’Ale Gazetesi dün manşetten verdiği haberimizde HBB’nin suyu bedava dağıtma yetkisinin olmadığını ilan etmişti.

Zaten HBB’nin açıklaması da haberimizin yayınlanmasından sonra  olması dikkat çekicidir.

     HBB Başkanı Lütfü Savaş, diyelim ki yetkilerini bilmiyor peki Hatsu ve HBB’de istihdam edilen elli’ye yakın Avukat hangi işler ile uğraşıyor kamuoyu merak ediyor. Haber: Ferit LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.