MİLLETVEKİLİ ÖZEL: ‘’İSKENDERUN’A YAKIŞACAK’’

MİLLETVEKİLİ ÖZEL: ‘’İSKENDERUN’A YAKIŞACAK’’

AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ilçede yapımı devam eden ziraat park projesini yakından inceledi.AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, ”İskenderun’a yakışır yeni bir yaşam alanı yapacağız” dedi.

Kent insanının sosyal, kültürel alanda birçok ihtiyacına cevap verecek olan “ZİRAAT PARK” projesine büyük önem verdiklerini belirten AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, “Ziraat Park” projemizin yerinde incelemelerde bulunduk. Yapılması planlanan “Ziraat Park” projemiz hakkında bilgiler paylaşarak karşılıklı görüş alışverişi gerçekleştirdik. Kıymetli hemşerilerimize hizmet noktasında istişarelerimizi sürdüreceğiz” dedi.

İSKENDERUN’A DEĞER

“Ziraat Park “projesinin tüm bölgeye hitap edeceğini belirten Özel, ”Kıymetli hemşerilerimize en iyi hizmeti vermenin gayretindeyiz. Bu alan İskenderun halkının nefes alacağı yeni bir yaşam alanına dönüşecek. Projemiz şimdiden hayırlı uğurlu olsun. İskenderun’a Değer” şeklinde konuştu.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.