Meşale Gazetesi

ERZİN SANAYİ SİTESİNE KAVUŞUYOR

ERZİN SANAYİ SİTESİNE KAVUŞUYOR

Erzin’de kısa bir süre önce inşaatına başlanan Küçük Sanayi Sitesi projesi haziran ayında hak sahipleriyle buluşuyor. Site Başkanı İrfan Bila, inşaatın sorunsuz olarak devam ettiğini belirterek, Haziran ayını büyük heyecanla beklediklerini söyledi. Ak Parti Hatay Milletvekili H. Bayram Türkoğlu, inşaatı devam eden Erzin Küçük Sanayi Sitesi şantiyesini inceledi.

Milletvekili Bayram Türkoğlu’na Erzin küçük sanayi Sitesi Başkanı İrfan Bila ve yüklenici firma yetkilileri eşlik etti. Milletvekili Türkoğlu’na inşaat alanını gezdiren Başkan İrfan Bila, geniş çaplı bilgiler de verdi. Başkan Bila,  küçük sanayi sitesinin Erzin’e farklı bir vizyon ve ekonomik katkı sağlayacağını söyleyerek “Sitemiz, 4 Bin m² arazi üzerinde inşaatımız planlandığı gibi ilerliyor. Erzin Küçük Sanayi Sitesi’mizde en düşüğü 100 m² ve en büyüğü 600 m² olmak üzere toplam 71 atölye inşa ediyoruz. Sitemizde ayrıca, cami, idari bina, sosyal tesisleri ile her türlü ihtiyaca cevap verebilecek tam teşekküllü bir sanayi sitesi oluşturuyoruz. Sanayi sitemiz, modern atölyeleriyle Haziran ayında esnafımızla buluşacağı heyecanını şimdiden yaşıyoruz” dedi.

ERZİN SANAYİ SİTESİ HAYIRLI OLSUN

Milletvekili Türkoğlu da,  Erzin OSB’den sonra küçük sanayi sitesi’ kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek “İşsizlerimiz için işe, aşa vesile olacak yeni iş sahalarını ihtiva eden Erzin Küçük Sanayi Sitesi ilçemizi de ekonomik yönden olumlu etkiler yapacağına inanıyorum.

83 milyon liralık yatarımla tamamlanacak olan sitemizin oluşmasına büyük katkı sağlayan Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Sanayi ve Teknoloji Bakanımız sayın Mustafa Varank’a minnettar ve müteşekkiriz. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla 2023’ün Haziran’ında inşa sürecini tamamlayıp hizmete alacağımız Erzin Küçük Sanayi Sitesi şehrimize hayırlı olsun” diye konuştu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.