DOĞRU: BİZİMKİSİ PARA VE MAKAM DEĞİL ANTAKYA SEVDASI

DOĞRU: BİZİMKİSİ PARA VE MAKAM DEĞİL ANTAKYA SEVDASI

Yeniden Refah Partisi Antakya Belediye Başkan Adayı Şaban Doğru, Antakya’nın doğru belediyecilik prensipleri ile yönetilmesine 26 gün kaldığını söyledi.Adaylığı açıklandığı günden bu yana gece gündüz demeden yıkık da olsa yerle bir de olsa tüm mahalleleri karış karış gezen Doğru, son olarak konteyner kentlere ziyaretlerde bulundu. İl Başkanı Galip Altınöz, İlçe başkanı Mehmet Tanrıcı, Meclis Üyesi Adayı Serkan Ay ile birlikte Hattap ailesinin konteynerine ziyaret gerçekleştiren Doğru, Antakya’yı kentine aşık insanların yönetmesi gerektiğini belirtti.

Antakya’yı karşılıksız sevdiği için yoluna Yeniden Refah Partisi ile devam ettiğini belirten Doğru, ziyarette yaptığı konuşmada, “Akşam vakti olmasına rağmen bizleri hanesine konuk eden, bizleri destekleyen, bizlerden Erbakan kokusunu hissedip bize de hissettiren Mahmut ve Musa Hattap kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bizler Antakya’mızın problemlerini biliyoruz. Antakya’nın bir imar problemi var, su problemi var, yol problemi var. Bizler bunları tüm mahallelerimizle istişare yaparak analiz etmiş bulunmaktayız. Antakya’da seçimleri kazanmamız halinde yapacağımız hizmetleri yerinde incelemiş olduk. Çok dar sokaklarımız var, zehir gibi akan sular var. Bu problemleri çözmek için Yeniden Refah Belediyeciliğini getiriyoruz. 31 Mart’tan sonra Antakya’nın problemleri çözülecektir. Biz kazanırsak, kimse kaybetmemiş olacak. Antakya kazanmış olacak inşallah. Bütün mahallelerimiz kartopu gibi büyüyerek bize geliyorlar, bizi kucaklıyorlar. Sözlerimizi yerine getireceğiz. Rakam ve makam belediyeciliği değil, Allah rızası için belediyecilik yapacağız. Belediyelerimizin makamları milletimizindir. Milletimize teslim etmek için geliyoruz. Belediye Başkanı seçilmem durumunda, müdürlerimle birlikte her hafta bir mahallemizde, mahallemizin sorunlarını dinleyeceğiz. Aynı haftada o problemleri, o sorunları çözmüş olarak görevimize devam edeceğiz. Belediyelerimiz milletimizin olacaktır” ifadelerini kullandı.

Doğru, çözüme kavuşmayacak hiçbir sorunun bulunmadığını, Belediye Başkanı seçilmesi halinde her sorunu mahalle halkı ile istişare ederek çözüme kavuşturacaklarını söyleyerek vatandaşlardan seçimde destek istedi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.