ERZİN’DE NARENCİYE BAHÇELERİ VE MUZ SERALARI ZİYARET EDİLDİ

ERZİN’DE NARENCİYE BAHÇELERİ VE MUZ SERALARI ZİYARET EDİLDİ

Hatay Tarım ve Ormancılık İl Müdürü Ergün Çolakoğlu, Erzin Mahmutlu Mahallesi’nde Gökçe Gıda Sanayi Şirketi’ne ait 800 dekarlık alanda portakal, mandarin ve muz yetiştirilen seraları ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili il müdürlüğünden yapılan açıklamada; “800 dekarlık alanın 400 dekarlık alanında Novalina, Washington portakal çeşitleri, 400 dekarlık alanında Satsuma, W.murcott, Dobeshi, Okitsu mandarin çeşitleri yetiştirilmektedir. Ayrıca 12 dekarlık sera alanında muz üretimi yapılmakta olduğu ve ürünlerin hasat edildiği görüldü. Ziyarette; Mandarin, Limon ve portakal ağaçlarında çiçeklenme başladığı görülmüştür. Serada incelemelerde bulunan İl Müdürümüz, İlimizin tropikal meyve yetiştiriciliğinin ülkemiz ve ilimiz açısından önemini vurguladı. Her geçen gün tropikal meyve üretimine talebin arttığını söyleyen İl Müdürümüz, narenciye üretiminde de İlimizin başta gelen şehirlerarasında olduğumuzu vurguladı” denildi.

ERZİN İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARET EDİLDİ

REKLAM ALANI

İl Müdürü Ergün Çolakoğlu, İlçe Müdürlüklerini ziyaret etmeye devam ediyor. İl Müdürü Çolakoğlu’nun ziyaretleri arasında Erzin İlçe Tarım Müdürlüğü de yer aldı. Erzin İlçe Müdürü ve personeller ile bir araya gelen İl Müdürü, İlçenin tarımsal faaliyetleri hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.