ERZİN’DE SOSYAL PROJELER HIZ KAZANDI

ERZİN’DE SOSYAL PROJELER HIZ KAZANDI

Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, ilçede yol, temizlik ve diğer hizmetlerin yanı sıra tamamlayıcı sosyal projelere de ağırlık veriyor. Başkanlığa geldiği günden bu yana ilçesinde kültürel etkinliklerin gerçekleşmesi için çalışan Elmasoğlu, kadınlara yönelik ücretsiz matine ve gençlere yönelik konser müjdesi verdi. Başkan Elmasoğlu, öncelikle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ilçede 2 düğün salonunda kadınlar matinesi düzenleneceğini, 19 Mayıs’ta ise Manuş Baba konseri düzenleneceğini açıkladı. Başkan Elmasoğlu etkinliklerle ilgili yaptığı açıklamada; “8 Mart Dünya Kadınlar Gününde tüm hanımefendileri Erzin Belediye Düğün Salonu’nda ve Doğa Düğün Salonunda düzenleyeceğimiz Hasan Günal ve Ali Çelen’in sahne alacağı ücretsiz kadınlar matinemize bekliyoruz.

MANUŞ BABA ÜCRETSİZ 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KONSERİ İLE ERZİN’DE OLACAK

Gençlerimize çok güzel bir sürprizimiz var. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımızda gençlerimizin çok sevdiği Manuş Babayı Erzin’imizde ücretsiz konserimizle onlarla buluşturuyoruz. Onlara bu güzel sürprizi şimdiden haber vermek istedim” ifadelerini kullandı. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.