BAŞKAN KARATAŞ SANAYİ ESNAFINI DİNLEDİ

BAŞKAN KARATAŞ SANAYİ ESNAFINI DİNLEDİ

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, ilçede hizmet veren sanayi esnafı ile bir araya geldi.Buluşmada Hassa Kaymakamı Osman Acar da hazır bulundu. Başkan Karataş’ın davetine yoğun katılım gösteren esnaflar, istek ve şikayetlerini ilettikleri Başkan Karataş ve Kaymakam Acar’dan isteklerine çözüm istediler. Karataş, ilgi ile dinleyerek not aldığı sorunlarla ilgili gerekli girişimleri gerçekleştireceğini kaydederek gerçekleşen istişare toplantısına katılan tüm esnaflara teşekkür etti.

“DAHA GÜZEL BİR HASSA İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Hassa’nın daha güzel bir ilçe olması ve gelecek kuşaklara daha güzel bir Hassa bırakmak istediklerini kaydeden Başkan Karataş, gerçekleşen toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada; “İlçe Kaymakamımız Osman Acar ve sanayi esnafımızla Aktepe Mahallemizde bir araya geldik. Hassa Esnaf Odası Başkanı Adnan Uzun, Hatay Damızlık Birliği Başkanı Mustafa Bağrıyanık, Esnaf Kefaret Kooperatif Başkanı Abdurrahman Abacilar ve Aktepe Bölgesi sanayi esnafının katılımıyla değerlendirme ve istişare toplantısı düzenledik. Katılım sağlayan başta esnaf başkanlarımız olmak üzere tüm değerli esnaflarımıza teşekkür ederim” dedi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.