Meşale Gazetesi

İSKENDERUNSPOR 2. LİGDE

İSKENDERUNSPOR 2. LİGDE

TFF 3. Lig play Off final maçında Ankara Eryaman stadında rakibi Iğdır sporu penaltılar sonucunda 7-6 mağlup eden İskenderunspor ikinci lige çıkmayı başardı.

İkinci lige yükselme final karşılaşmasının yapıldığı Ankara Eryaman stadında karşı karşıya gelen İskenderuspor ile Iğdırspor taraftarlarına nefes kesen bir 45 dakika yaşattı. Her iki takımın da taraftarının büyük coşkuyla izlediği final karşılaşmasında ilk gol Iğdırspor’dan 15. Dakikada geldi. Sol kanattan aldığı topla Iğdırspor kaptanı Muhammet Reis, korner çizgisine kadar indi ve pasını verdiği Suat plase bir vuruşla İskenderunspor filelerini havalandırdı. Futbolcuların zaman zaman sertleştiği ve gerginleştiği karşılaşmada İskenderunspor 41. Dakikada Enes soy durumu eşitleyen golü kaydetti. Kaptan İrfan’ın serbest vuruştan dönen topla ceza alanı içerisinde topla buluşan Enes Soy, Iğdır defansı ile kalecinin arasından adeta iğne deliğinden geçercesine topu ağlarla buluşturdu, 1-1. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı 1-1’lik skorla tamamlandı. İlk yarısı 1-1 biten karşılaşma, ikinci yarıda gol olmayınca maç 120 dakikalık uzatmaya gitti. Uzatmalarda iki takım da yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremedi ve maçın soncu penaltılara kaldı.

İKİNCİ LİGE ÇIKACAK TAKIMI PENALTILAR BELİRLEDİ

İskenderunspor ilk penaltı atışından itibaren çok düzgün vuruşlarla rakip kaleyi 7 kez havalandırdı. Rakibi Iğdırspor’un ise son penaltısı turuncu-mavili takımın kalecisi Muhammet’e takıldı ve maçı 7-6 kazanan İskenderunspor 15 yıl aradan sonra kente yeniden ikinci lige çıkma başarısını gösterdi. Bu anlarda ise stadı dolduran İskenderunlu taraftarlar sahaya inerek futbolcular ve teknik heyetle birlikte büyük bir sevinç yaşadı.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.