HATAYLI VOLEYBOLCULARDAN VALİ MASATLI’YA TEBRİK ZİYARETİ

HATAYLI VOLEYBOLCULARDAN VALİ MASATLI’YA TEBRİK ZİYARETİ

Hatay’ın voleyboldaki yüz akı olan markası Hatay Voleybol Spor Kulübü’nün kurucu başkanı Mehmet Bekmez ve beraberindeki heyet Hatay Valiliği’ne atanan Mustafa Masatlı’ya tebrik ziyareti gerçekleştirdi.
Başkan Bekmez, kulüp antrenörü ve sporculardan oluşan heyet, görevli olduğu her ilde spora ve sporcuya verdiği destek ile takdir toplayan Vali Masatlı’ya Hatay’a atandığı için yeni görevinde başarı dileklerini ilettiler. Kulüp olarak başarıları ve önümüzdeki yılki programlarıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunan Bekmez, Hatay’dan yeterince destek alamadıklarını da sözlerine ekledi. Vali Masatlı’ya spora ve sporcuya verdiği destek için de teşekkür eden Bekmez, Hatay Voleybol takımına 1. Lig yolunda destek talebinde bulundu.
VALİ MASATLI KULÜBE BAŞARI DİLEDİ
Hatay Valisi Mustafa Masatlı, 1. Lig yolunda önemli takviyelerle yoluna emin adımlarla devam eden Hatay Voleybol takımına, kurucu başkan Mehmet Bekmez’e ve sporculara başarılar dileyerek her zaman kulübün yanında olacağını kaydetti.
Ziyarette ayrıca kulüp tarafından Vali Masatlı’ya çiçek takdiminde bulunuldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.