ESNAF İÇİN BULUŞTULAR

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz Antakya esnafına hizmet noktasında birlikte çalıştıkları Hatay AK Parti Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik başka olmak üzere esnaf büyükleriyle bir araya gelerek esnafın sorunlarını konuştular.

ESNAF İÇİN BULUŞTULAR

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz Antakya esnafına hizmet noktasında birlikte çalıştıkları Hatay AK Parti Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik başka olmak üzere esnaf büyükleriyle bir araya gelerek esnafın sorunlarını konuştular. Antakya’nın birçok sorunu üzerine çalışmaktan geri durmayan Sabahat Özgürsoy Çelik ve Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz Esnaf Başkanlarıyla buluşarak İş yeri açma ruhsat harçları ve tabela vergilerine kadar birçok noktada fikir alışverişinde bulundular. Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, HESOB Başkanı Sabahat Özgürsoy Çelik, Antakya Esnaf Kef Koop. Başkanı Sabit Teksöz, Mobilyacılar Odası Başkanı M. Ali Yapar ve Antakya Sanayi Sitesi Koop. Baş. M.Ali Kanlı ile bir araya gelerek Hatay esnafının gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. ESNAF KONULARI KONUŞULDU Tabela vergilerinin düşürülmesi, iş yeri açma ruhsatı harçlarının düşürülmesi, Ayakkabıcılar, Mobilyacılar, Metal Sanayi Sitesi ve esnafımızın sorunlarına yönelik birçok olumlu kararlar alarak istişarede bulunan Antakya Belediye Başkanı İzzetin Yılmaz esnafa hizmet konusunda her zaman yardımcı olacaklarını sözlerine ekledi. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.