İZMİR’DEN HATAY’A YARDIM ELİ

<strong>İZMİR’DEN HATAY’A YARDIM ELİ</strong>

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş Depremi Sonrası Hatay’a yardım elini uzattı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremin ardından Hatay’a destek elini uzattı. Afet bölgesindeki yaraları sarmak adına harekete geçen İzmir Büyükşehir Belediyesi, çantalı kırtasiye setleri, botlar ve montlarla yardım malzemeleri gönderdi.

Depremin hemen ardından koordineli bir şekilde harekete geçen İzmir Büyükşehir Belediyesi, Hatay’a ulaştırılmak üzere 50 çantalı kırtasiye seti ile 500 bot ve montu Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne gönderdi. Bu yardım, depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak adına Sosyal Yardım Takip Sistemi’nde kayıtlı olan ailelerin çocukları için sağlanan bot, mont ve kırtasiye malzemelerinin bir devamı niteliğindeydi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin dayanışma ve yardımlaşma hareketi, deprem bölgesindeki vatandaşların yanında olma çabalarını gözler önüne serdi. “Umut Hareketi” adı altında başlatılan bu yardım kampanyası, İzmirlilerin büyük destekleriyle depremzedelere yardım malzemelerinin ulaştırılmasını sağladı. Ayrıca, “Bir Kira Bir Yuva” kampanyasıyla barınma sorununa da çözüm üreten Büyükşehir Belediyesi, depremin etkilediği bölgelerde yaşanan acıya karşı desteklerini sürdürmeye devam ediyor.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, yardım kampanyalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Dayanışma ruhuyla birlikte, depremzedelerin yanında olmak ve ihtiyaçlarını karşılamak adına elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.