Meşale Gazetesi

ESNAFIMIZ İLE BERABERİZ

Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler,seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

ESNAFIMIZ İLE BERABERİZ

Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler,seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.Seçim çalışmları kapsamında Antakya Saray caddesi esnafları ile bir araya gelen Güler, Esnaflarımız, “yaşanılabilir bir Hatay hasreti çekiyoruz.” İfadelerinde bulundular.

Saray caddesi esnaflarını tek tek gezen İbrahim Güler,esnafın sıkıntısını ve taleplerini yerinde dinleyip,güncel konular hakkında istişarelerde bulundu.Bir süre cadde esnafıyla sohbet eden Güler,esnafın HBB Başkanı Lütfü Savaş’tan memnun olmadıklarını dile getirdi.Cadde esnafı özellikle Tarih kokan saray caddesi’nin eski tarihini kaybettiğini ve çok sayıda iş yerlerinin kiralık durumda olduğunu gösterdi.

Oysa ki geçmiş zamanlarda bir tek boş dükkan dahi bulmak imkansız iken şimdilerde Saray caddesi eski niteliğini kaybetmiş gibi görünüyor. Cadde esnafı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler’in gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten memnun kaldıklarını belirtti.Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın esnafın sıkıntılarını ve taleplerini dinlemediğini ifade eden cadde esnafı HBB Başkanı Lütfü Savaş’a gereken cevabı 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde sandıkta vereceğini belirtti. HABER:M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.