KUMLU’YA HİZMETTE MEHMET DELİ FARKI

KUMLU’YA HİZMETTE MEHMET DELİ FARKI

Kumlu tarihinin en başarılı belediye başkanı Mehmet Deli, hizmetleriyle ilçede fark yaratmaya devam ediyor. Başkan Deli, temizlikten park ve bahçe bakımına, çöp toplamadan, depremzedelere yönelik yardım faaliyetlerine değin geniş alanda hizmet veren Başkan Deli, depremin ardından meydana gelen yıkımın izlerinin silinmesi için de var gücüyle çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Deli, mahallelerde hafriyat artığı kaldırma ve ilçede yapımı devam eden TOKİ konutları etrafında düzenleme çalışmalarını da yürütüyor.

KUMLU’DA HER GÜN YENİ ÇALIŞMA

Başkan Deli öncülüğünde ilçenin eksiklerinin tamamlanması adına her geçen gün ilçeye farklı hizmetler kazandırılıyor. Başkan Deli, çalışmalarla ilgili açıklamasında, “Belediye Temizlik İşleri Ekiplerimiz aralıksız olarak temizlik faaliyetlerini sürdürmektedirler. Ekiplerimize yardımcı olmanızı, şehrimizi daha temiz hale getirmek için daha duyarlı ve titiz olmanızı rica ediyoruz. Ekiplerimiz hiç durmaksızın aynı mahalleleri ve sokakları temizledikçe diğer mahallelerimizin mağduriyetlerine sebep olmaktadırlar. Bu konuda desteğinizi bekliyoruz. TOKi Konutlarımızda aralıksız çalışmalarımıza devam ediyoruz. Aralıklı olarak kıymetli hemşehrilerimizi yapım aşamaları hakkında bilgilendirmeye devam edeceğiz. En kısa sürede inşallah konutlarımıza da geçeceğimiz günlerde buluşmak dileğiyle” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.