FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

Altınözü’nden Antakya’ya doğru giden tırın sürücüsü yağışın etkisiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Tır önce yol kenarındaki bariyerlere daha sonra ise dağa çarparak durabildi.

Olay, Altınözü Antakya karayolunun 8’nci kilometresinde meydana geldi. 80 KA 777 plakalı tırın sürücüsü Hüseyin Derebek Altınözü’nden Antakya’ya doğru giderken Küncülü Boğazı mevkiinde kayganlaşan yolda dorsenin kayması ile direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan tır önce yolun sol tarafında bulunan bariyerlere çarptı. Bu çaprmayla beraber uçuruma yuvarlanmaktan son anda kurtulan tır yolun sağ tarafında bulunan dağ eteğine çarparak durabildi. Sürücü ise kazayı yara almadan atlattı.

TAKİP MESAFESİ FACİAYI ÖNLEDİ

Kaza esnasında tırın önünde ve arkasında bulunan araçların takip mesafesini korumaları olası ölümlü ve maddi  bir hasarlı kazaların meydana gelmesine engel oldu. Yürekleri ağza getiren kazanın ardından olay yerine gelen jandarma ekipleri bölgede incelemelerde bulundu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.