FENER’İN HEDEFİ BASHİRU

FENER’İN HEDEFİ BASHİRU

Hatayspor’un Galatasaray ile oynadığı maçtaki performansıyla bir anda gözleri üzerine çeken Fisayo Dele-Bashiru ile Fenerbahçe’nin ilgilendiği iddia edildi.

Bir önceki Teknik adamlık macerasında Emre Mor’u parlatarak Fenerbahçe’ye yüksek bonservis ile satan, bu sezon başında ise Ömer Faruk Beyaz’ı takıma monte ederek, Ömer’i Türk futboluna kazandırmayı hedeflediğini kaydeden Demirel’in son mücevheri ise İngiltere alt liginden kadroya kattığı Fisayo Dele Bashiru oldu. Takıma katıldığı günden bu yana golleri ve asistlerinin yanı sıra yaptığı delici koşular ile takımın gözdesi olan Bashiru’ya ligin devi Fenerbahçe’nin kanca attığı öğrenildi. 22 yaşındaki Nijeryalı futbolcu, Volkan Demirel’in çok şey beklediği isimler arasında yer alıyor. Süper Lig’de Volkan Demirel’le oldukça iyi bir başarı yakalayan Hatayspor’da forma giyen futbolcular da parlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz senelerde Aaron Boupendza’yı parlatan Hatayspor’da bu sefer parlayan isim Fisayo Dele-Bashiru oldu.

SON LİG MAÇINDA MÜTHİŞ OYNADI

Hatayspor ve Galatasaray arasındaki Süper Lig maçında çok iyi performans gösteren Fisayo Dele-Bashiru, takımının galibiyetinde de önemli bir rol oynadı. Volkan Demirel’in çok şey beklediği isimler arasında yer alan 22 futbolcu hakkında ortaya atılan son iddia ise Fenerbahçelileri heyecanlandırdı.

900 BİN EURO BONSERVİS BEDELİ VAR

Orta sahada Fred’in yanına hızlı ve topu ileri taşıyabilen bir oyuncu arayan Fenerbahçe’nin Hatayspor’dan Fisayo Dele-Bashiru’yu gündemine aldığı iddia edildi. Oyuncunun güncel piyasa değeri 900 bin euro ancak Ali Koç’un daha önceki transferlerde olduğu gibi bu oyuncuyu da parlatarak 10 milyon euro gibi bedellere satabileceği konuşuluyor.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.