FEYEZAN KANALI ÜZERİNDEKİ 2.KÖPRÜ VE ÇEVRESİ ASFALTLANDI

İskenderun Belediyesi tarafından feyezan kanalı üzerinde bulunan 2.köprü ve çevresi asfaltlandı.

FEYEZAN KANALI ÜZERİNDEKİ 2.KÖPRÜ VE ÇEVRESİ ASFALTLANDI

İskenderun Belediyesi tarafından feyezan kanalı üzerinde bulunan 2.köprü ve çevresi asfaltlandı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri trafiği rahatlatmak ve alternatif ulaşım güzergâhları oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor.
YOL YAYA VE ARAÇ TRAFİĞİNE AÇILDI
Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Fen İşleri müdürlüğü ekiplerimiz kent genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler farklı noktalarda yolların bakım ve onarımı gerçekleştiriyor. Bu bölgede de inşa edilen köprü ve çevresinde ekiplerimiz ulaşımı rahatlatma adına sıcak asfalt çalışması yaptı. Köprü ve çevresindeki asfaltlama çalışmalarının tamamlanmasının ardından yol yaya ve araç trafiğine açıldı” dedi.
YENİ YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Kent genelinde birçok yeni alternatif yol çalışması yaptıklarını belirten Başkan Seyfi Dingil,”Yaptığımız yeni ulaşım yolları ile trafik akışını rahatlatıyor insanların hayatını kolaylaştırıyor. Belediye olarak tüm mahallerde özellikle vatandaşlarımızdan gelen talep önerileri doğrultusunda sıkıntılara çözüm bulmak için çalışıyoruz. Çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.