FİZİK TEDAVİ HASTALARINI ZİYARET ETTİLER

FİZİK TEDAVİ HASTALARINI ZİYARET ETTİLER

26 Ekim Dünya Hasta Hakları Günü münasebetiyle; Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Sıtkı Sönmez, fizik tedavi ünitesinde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Başhekim Sönmez, Hastane Yönetimi, Hasta Hakları Birim Sorumlusu Başhekim Yardımcısı Dr. Figen Duman ve Hasta Hakları Birimi çalışanlarıyla birlikte Fizik Tedavi Ünitesinde tedavi gören hastaları ziyaret ederek kolonya hediye etti. Başhekim Dr. Sönmez, hastalara aynı zamanda günün anlam ve önemini içeren birer büroşür vererek hastalara bilgilendirmede bulundu ve hastaların; hastanede istedikleri hekimi seçme haklarının bulunduğunu istemedikleri takdirde hekimini değiştirebileceği bilgilerini de hastalara hatırlattı.

Başhekim Dr. Sönmez, Fizik Tedavi Ünitesi çalışanlarına, Hastane Yönetimine, Birim Sorumlusu Başhekim Yardımcısı Dr. Figen Duman’a ve birim çalışanlarına düzenlenen etkinlik ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etmelerinin akabinde düzenlenen program sona erdi.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.