HATAYSPOR’DA SKANDAL TRANSFER KARARI

HATAYSPOR’DA SKANDAL TRANSFER KARARI

İsrail’in Filistin’e uyguladığı zulme taraf olan futbolcular ile bir bir yollar ayrılırken, Hatayspor’un bu ortamda İsrailli bir futbolcunun peşine düşmesi tartışma yarattı.

Hataysporlu taraftarlar her ne kadar Hatayspor’un ihtiyacı olsa da İsrailli bir futbolcuyu takımlarında görmek istemediklerini belirttiler. Atakaş Hatayspor, ara transferde bir dönem Sivasspor’un formasını giyen İsrailli oyuncu Dia Saba ile Başakşehir formasını giyen Cemali Sertel’i gündemine aldı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor’dan geçtiğimiz sezon ayrılan 31 yaşındaki İsrailli orta saha oyuncusu Dia Saba, ülkesinin Maccabi Haifa takımıyla anlaşmıştı. Alınan bilgilere göre 10 numara pozisyonunda oynayan Dia Saba’ya teklif götüren Hatayspor’un prensipte anlaşma sağladığı öğrenildi. Maccabi Haifa Kulübüyle görüşmelerin tamamlanma aşamasında olduğu Dia Saba’nın Hatayspor’a her an imza atabileceği konuşuluyor.

BAŞAKŞEHİRSPOR’DAN CEMALİ SERTEL GELMEK İSTİYOR

Başakşehir Spor Kulübünde forma giyen Hatay Samandağ doğumlu Cemali Sertel’le görüşme gerçekleştiren Bordo-Beyazlılar, 24 yaşındaki sol bekle yine prensiple anlaşma sağladı. Başakşehir Spor Kulübüyle de anlaşan Hatayspor’un bir-iki gün içerisinde transferi sonuçlandırması bekleniyor.

Cemali Sertel, Eskişehirspor U17 takımında dikkat çekmiş, Çaykur Rizespor, Başakşehir, Antalyaspor ve son olarak yine Başakşehir formalarını giymişti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.