KAYMAKAM SERT VE BAŞKAN SARI ATATÜRK ORTAOKULU’NDA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

KAYMAKAM SERT VE BAŞKAN SARI ATATÜRK ORTAOKULU’NDA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ve kurum müdürleriyle birlikte Altınözü ilçe merkezinde yer alan Atatürk Ortaokulu’nu ziyaret ederek, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Atatürk Ortaokulu’nda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen ilçe protokolü okulda gerçekleştirilen etkinliklere katılım gösterdi.

İlk olarak, okula kazandırılan zeka oyunları alanında incelemelerde bulunan ilçe protokolü öğrencilerle birlikte oyun oynadı. İlçe protokolü daha sonra, Atatürk Ortaokulu’nda hizmete açılan Altınözü ve çevre ilçelerin en büyük ihtiyaçlarından bir tanesi olan e-sınav salonunda incelemelerde bulundu.

GENÇ SPORCULARIN BAŞARISI ÖDÜLLENDİRİLDİ

Okulda gerçekleştirilen bilgi yarışmasının final bölümünü yerinde takip eden ilçe protokolü daha sonra Antalya’da yapılan Ashıhara Kyokushın Kata Kumite Asya Açık Şampiyonası’ndan madalyalarla dönen Atatürk Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Bedia Sürgit ile Atatürk Ortaokulu sporcularını tebrik etti. İlçe protokolü dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti.  Antalya’daki şampiyonada Atatürk Ortaokulu öğrencilerinden Muhammed Hayek yıldızlar kata birincisi ve 45 kg. kategorisi ikincisi, Ömer Kuday yıldızlar kata ikincisi ve 40 kg. kategorisi üçüncüsü, Meryem Temizkan ise ümitler kata birincisi ve 45 kg. kategorisi üçüncüsü olmayı başardı.

BAŞKAN SARI: GENÇLER BİZİM HER ŞEYİMİZ, ONLAR BİZİM GELECEĞİMİZ

Burada kısa bir konuşma yapan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözü Belediyesi olarak gençlerin her zaman yanında olmayı sürdüreceklerini ifade etti. Başkan Sarı, “Gençler bizim her şeyimiz, onlar bizim geleceğimiz. Fikirlerini önemsiyoruz ve destekliyoruz. Gençlerimiz ile yaptığımız samimi sohbetler çok kıymetli. Akıllarına, fikirlerine, yüreklerine sağlık. İyi ki varsınız gençler” diye konuştu.

Ödül törenin ardından okuldaki kütüphaneyi de gezen ilçe protokolü öğrencilerle sohbet etti. İlçe protokolünün Atatürk Ortaokulu ziyareti günün anısına hatıra fotoğrafları çekilmesiyle sona erdi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.