FUTBOL DÜNYASI DEFNE BELEDİYESİ’NDE

FUTBOL DÜNYASI DEFNE BELEDİYESİ’NDE

Hatay’daki amatör futbol camiasının önde gelen isimleri, Defne Belediyesi’ni ziyaret ederek yeni başkanları Halil İbrahim Özgün’ü tebrik etti ve yeni görevinde başarılar diledi.

Heyetin başkanlığını yapan Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Haluk Görün, ziyaretleriyle ilgili şunları belirtti: “Futbol İl Tertip Kurulu ve Futbol Saha Komiserleri Derneği başkanları ve yönetim kurulları olarak Defne Belediye Başkanı Sayın Halil İbrahim Özgün’ü makamında ziyaret ettik. Gündemimiz tabii ki spor ve özellikle futbol oldu.”

Defne Belediyesi de, ziyareti resmi internet sitesinde duyurarak şu ifadelere yer verdi: “Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Abdulhalik Görün, Futbol İl Temsilciliği Başkanı Müfit Tatlı ve Hatay Futbol Saha Komiserliği Derneği Başkanı Zafer Koç, Başkanımız Halil İbrahim Özgün’e tebrik ziyaretinde bulundular. Futbol organizasyonlarının şehrimize aktivite olarak ışık tutmasından dolayı oldukça mutluyuz. Biz de Belediye olarak, spor organizasyonlarını çoğaltıp, halkımızın eğlenebileceği alanlar oluşturmak istiyoruz. Bu düşüncemizi en yakın zamanda uygulamaya geçireceğiz. Nazik ziyaretlerinden ötürü Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na teşekkürler sunuyoruz.”Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.