BAKAN KOCA HATAY’DA

BAKAN KOCA HATAY’DA

Hatay’da cuma namazı çıkışı depremzede kadının çay teklifini kabul eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, burada mahalleli ile sohbet etti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni bakanlık döneminde de ziyaretlerine devam ediyor. Deprem bölgesini adeta ilçe ilçe gezen Koca, felaketten en çok etkilenen Hatay’da devam eden çalışmaları yakından takip ediyor. Bölgedeki hastane inşaatlarını tek tek inceleyen Koca, depremzedelerle de sık sık görüşerek eksiklikleri, istekleri dinliyor çözüm üretilmesi için talimat veriyor.

CUMA NAMAZI ÇIKIŞI ÇAYA DAVET
Bu kapsamda Hatay’ın Altınözü ilçesinde bulunan Koca, cuma namazını da beraberindekilerle burada Mısırlıoğlu Camii’nde kıldı. Cami çıkışında ise Koca’yı bir sürpriz bekliyordu. Bölgedeki depremzedelerden biri, Koca’yı cami çıkışında yakalayarak dükkanına çaya davet etti.

DAVETİ KIRMADI, ÇAY SERVİSİNE YARDIM ETTİ
Bakan Koca, Fatma isimli depremzede misafirperver kadını kırmayarak davete icabet etti.

Beraberindeki heyetle depremzede kadının dükkânına giden Koca, burada çay servisine de yardım etti. Burada mahalleli ile sohbet eden Koca, ziyaretin ardından helallik isteyerek dükkandan ayrıldı.

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.