Meşale Gazetesi

GALİP ALTINÖZ YILDIZINI PARLATIYOR

GALİP ALTINÖZ YILDIZINI PARLATIYOR

Hatay siyasetinin genç isimlerinden Galip Altınöz, yaptığı mütevazı çalışmalarla yıldızını giderek parlatıyor.  İlk günden bu yana siyasetin içinde olan, ancak hiçbir dönem Hatay’ın bütünlüğüne zarar verecek çalışmaların içinde olmayan Altınöz, genç yaşına rağmen, başarılarıyla Hatay halkının takdirini kazanmaya devam ediyor. Altınöz, pandemi döneminde hiçbir maddi manevi çıkar gözetmeksizin filyasyon ekibinin bizzat başında olarak binlerce hastaya bizzat hizmet ederek vatandaşa hizmet yolunda önemli çaba sarf etmişti. Ardından da bakanlığın emrine verdiği araçlar ile bir kez daha devletinin ve milletinin yanında olduğunu göstermişti. Her hareketiyle takdir toplayan genç iş insanı ve siyasetçi Galip Altınöz, yaptığı fedakar çalışmaların karşılığını da kamuoyunun takdirleriyle aldı.

SİYASET CAMİASINI HAREKETLENDİREN İSİM

Siyasette hiçbir göreve talip olmayan, ancak kendisine her görev yakıştırılan Altınöz’ün elde ettiği teveccüh, siyaset camiasını da hareketlendirdi. Genç yaşına rağmen başarıları dolayısıyla her kesimden takdir gören Altınöz’ün adının halk tarafından milletvekili listesinin ilk sırasında gösterilmesi, uzun zamandan bu yana durağan olan siyaset kulislerini birden hareketlendirirken, aldığı büyük teveccüh dikkat çekici olarak değerlendirildi.

GENEL MERKEZİN KARARI NE OLACAK?

Hatay siyasetinde adı doğruluk, dürüstlük ve bilgelik ile anılan Altınöz’ün halktan aldığı teveccühe Genel Merkez’in de kayıtsız kalması beklenmiyor. Halkla iletişimini her zaman diri tutan ve Altınöz başarılı siyasi hayatını milletvekilliği ile taçlandırarak Hatay halkına en güzel hizmetleri vermeye hazır olarak siyasi yelpazesinin en başında duruyor. Vatandaşlar, Türkiye tarihinin en kritik seçiminde Hatay’a başarıyla hizmet edecek isimlere yer verilmesini ve Galip Altınöz’ün halkta bulduğu karşılığa kayıtsız kalınmamasını istiyor. Yakın zamanda iyice ısınacak olan siyasi kulislerde ismi en çok dolaşan isim olan Galip Altınöz’ün, bu performansı ile genel merkezin dikkatini çekmesine kesin gözüyle bakılıyor. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.