ÇOK İŞ DEĞİL BAHANE ÜRETTİN

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş,reklam panolarına astırdığı afişlerle halkın aklıyla dalga geçtiği belirtildi.

ÇOK İŞ DEĞİL BAHANE ÜRETTİN

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş,reklam panolarına astırdığı afişlerle halkın aklıyla dalga geçtiği belirtildi. Çok iş ürettik şeklinde sağa sola astırılan afişlerin gerçeği yansıtmadığını belirten vatandaşlar 2014 yerel seçimleri öncesin de 166 projeyi Hatay komuoyuna duyurmuştu.Aradan 5 yıl geçmesine rağmen bu projelerin sadece birkaç tanesinin hayata geçtiğini kamuoyu gözlemliyor.İş ürettik şeklinde asılan afişlerin gerçekle hiçbir alakası yoktur.Toplumun gözüne baka baka bahane değil iş ürettik demek bu toplumun aklıyla ve fikriyle dalga geçmektir ifadelerine yer veren vatandaşlar; ‘’Asi nehri ile ilgili asılan reklam afişlerin de Asi Nehri’ni temizledik şeklindeki beyanatların gerçeği yansıtmadığını ve Asi Nehri Su sümbüllerine,ölü ineklere,çöplere ve kanalizasyon sularına maruz kalmasıyla kirliliği gözler önüne seriyor’’dedi. HABER: M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.