GİDİLMEYEN OKUL, DİNLENİLMEYEN EĞİTİMCİ KALMASIN

GİDİLMEYEN OKUL, DİNLENİLMEYEN EĞİTİMCİ KALMASIN

Memur-Sen Hatay İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı İsmail Bayrakdar, okul ziyaretleri kapsamında eğitimcilerin sıkıntılarını dinlemeye devam ediyor. Gidilmeyen okul, dinlenilmeyen eğitimci kalmasın diyen Başkan Bayrakdar, eğitimcilerle birlikte yaşanan sıkıntılar üzerine sohbet etti.

Eğitimcilere gönülden başarılar dileyen Başkan Bayrakdar “Amanos dağlarının ortasında Şirin mi şirin bir köy Yaylacık. Güzel Ülkemin farklı bölgelerinden gelen öğretmen arkadaşlarımızı ziyaret etmemek olmazdı. Yaşanılan sıkıntıları birlikte konuştuk değerlendirdik. Onlar da zora talipti, biz de zora talibiz. Tekrar görüşmek üzere gönülden teşekkür edip ayrıldık.

Misafirperverlikleri dolayısıyla okul müdürü Hasan Akçay kardeşim başta olmak üzere tüm eğitim çalışanı arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim.” Dedi.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.