GÜLBOL: ‘‘SADECE SANATSEVERLERİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR”

GÜLBOL: ‘‘SADECE SANATSEVERLERİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR”

Sanat dünyasında kendine has bir yer edinen yakma resim (pirografi) sanatçıları Zeyne&Naim Gülbol çifti yakma resim konusunda ortaya çıkardıkları muhteşem eserlerin yanı sıra Yurtiçi ve Yurtdışı bir çok festival ve fuarda şehrimizi başarılı bir biçimde temsil eden iki değerli sanatçı.Asrın felaketi sonrasında herkesin olduğu gibi Gülbol çiftinin de yaşadıkları kayıplar, memlekete olan sevdaları,Burada kalmak adına verdikleri mücadelelerinin yanında ekonomik zorluklar neticesinde koleksiyonlarında bulunan ahşap yakma resim tablolarının hepsini satışa çıkaran sanatçı çift sanatseverleri destek olmaya davet ettiler.

Sadece sanatseverlerin desteğiyle daha güçlü bir biçimde sanatımızı daha ileriye taşıyabiliriz diyerek sözlerine başlayan Zeynep Gülbol;”Antakya’da yaşadığımız deprem felaketinde sonra ev ve işyerlerimizi kaybedince bir süre Mersinde kalıp tekrar Antakya’ya geçen sene Eylülde 2024 dönüp nerden başlayabiliriz düşüncesiyle ev kiraladık. Kendi Şehrimiz çocukluğumuz bütün yaşanmışlıklar burada. Antakya aşık olduğum şehrimiz tanıtımına canla başla emek verdiğimiz şehrimiz ya şimdi yıkık dökük bir Antakya ve biz bu şehrin ayağa kalkması için var gücümüzle emek edeceğimize kendimize söz vermişiz. Buradayız eksiden başlıyoruz ve hiç bir yere gitmeyi düşünmüyoruz. Sadece Sanatseverlerin desteğini ihtiyacımız var . Ayakta durmak için Hatay için.Her daim yanımızda olan sanatseverlerimizden bizlere destek olmalarını bekliyoruz. Koleksiyonumuzda bulunan tüm eserlerimizi satışa çıkardık. Sanatseverler eserlerimize ilgi gösterdiğinde, biz sanatçılar da yeni projeler geliştirmek ve sanatı daha erişilebilir kılmak için daha fazla motive oluyoruz.Yapacağımız satışlar ile daha güçlü bir biçimde ayakta durabilmeyi ,yeni yeni çalışmalara imza atabilmeyi ve yine eski günlerde olduğu gibi şehrimizi yurtta ve dünya’da en güzel biçimde temsil etmeyi umut ediyoruz. Şimdiden herkese teşekkür ediyoruz.”dedi.Ahşap üzerine yakma resim tabloları için iletişim numarası 0 533 574 05 75. Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.