MÜDÜR GÜLİSTAN’DAN YERLİ MALI VURGUSU

MÜDÜR GÜLİSTAN’DAN YERLİ MALI VURGUSU

Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan Sevsen Nevzat Şahin Ortaokulu Tutum, Yatırım ve Yerli Malı etkinliğine katıldı.   

Yerli malı kullanımının vatanseverlikle eşdeğer olduğunu kaydeden Gülistan, bu konunun öneminin son dönemde daha da arttığını belirtti. Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Haftası dolayısıyla Sevsen Nevzat Şahin Ortaokulu ve Kızılay tarafından düzenlenen etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, Kızılay Hatay Şube Başkanı Kudret Özbakış, Şube Müdürü İsa Alkan, Kızılay Defne Şube Başkanı Murat Duman, Okul Müdürleri, öğretmenler, Kızılay gönüllüleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

“AMAÇ TÜKETEN DEĞİL ÜRETEN BİR TOPLUM OLUŞTURMAK

Etkinlikte bir konuşma yapan Kemal Gülistan ” Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Haftasının amacının, çocuklarımızı yerli ürünlere yönlendirmek, sadece tüketen bir toplum değil, çalışarak üreten bir toplum olmak için bilinçlendirmek olduğunu söyleyerek, bu etkinliği düzenleyen Kızılay gönüllülerine, Okul idarecilerine, öğretmenlerine, öğrencilere ve velilere teşekkür ediyorum” dedi.Konuşmaların ardından Müdür Gülistan ve beraberindeki heyet hazırlanan gösterileri izledi.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.