ÇİNÇİN, ESNAFIN SORUNLARINI KILIÇDAROĞLU’NA İLETTİ

ÇİNÇİN, ESNAFIN SORUNLARINI KILIÇDAROĞLU’NA İLETTİ

Hataylı esnafın her zaman yanında olan, her sorununda ilk danışma mercii olan Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, bir dizi inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Hatay’a gelen Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na esnafın sorunlarını iletti.

Başkan Çinçin, Kılıçdaroğlu’nun Hatay programında yer alan Hatay İş İnsanları Buluşması’nda “Hatay Ekonomik, Kentsel ve Teknik Altyapı Üzerine Sorunlar ve Çözüm Önerileri” ile “Hatay Ekonomisi Üzerine Kısa ve Uzun Vadeli Sorunlar ve Çözüm Önerileri” ile ilgili dosyayı sundu.

BAŞKAN ÇİNÇİN, KILIÇDAROĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

Programa Başkan Çinçin’in yanı sıra ATSO Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, ATSO Başkan Yardımcısı Eşref Taner Özkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ve İş İnsanları katıldı. Programda söz alan Çinçin, Hatay’da esnafların çözüm bekleyen sorunlarını paylaşarak Kılıçdaroğlu’ndan konuya hassasiyet göstermesini rica etti. Kılıçdaroğlu ile programın ardından da bir araya gelen Başkan Çinçin ve beraberindeki ATSO heyeti, Kılıçdaroğlu’na Hatay’a özgü hediyeler ve söz konusu dosyayı takdim ettiler. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dosyayı muhakkak inceleyeceğini ve bu dosyanın çözüm sürecinde önemli rol oynayacağını bildirdi. Başkan Çinçin, Kılıçdaroğlu’na yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti. Sohbet, çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.