Meşale Gazetesi

Kaymakam Bülent UYGUR’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği 24 Kasım 1928 tarihi dolayısıyla, 1981 yılından itibaren 24 Kasım’da Öğretmenler gününü kutluyoruz.

Kaymakam Bülent UYGUR’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği 24 Kasım 1928 tarihi dolayısıyla, 1981 yılından itibaren 24 Kasım’da Öğretmenler gününü kutluyoruz. Bu özel gün vesilesiyle tüm öğretmenlerimizin “Öğretmenler Gününü” kutluyorum.
Öğretmenlik mesleği, ülkemizde saygınlığı en yüksek mesleklerin başında gelmektedir. Bizlerin en kıymetli varlığı olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz ve onları yarınlara hazırlayan Öğretmenler, hepimizin gönlünde önemli bir yer tutmaktadır. Ülkemizin dört bir yanında, şehirlerinden, köylerine kadar, vazifelerini hakkıyla yerine getirmeye çalışan öğretmenlerimize de, kalkınmanın ve küresel rekabette başarılı olma yolunun eğitimden geçtiği günümüzde büyük sorumluluklar düşmektedir.
Sınırsız bir fedakârlık ve sabır ile çalışan öğretmenlerimizin hakkını ödemek mümkün değildir. Bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olmak gibi bir inanca ve kültüre mensup kişiler olarak bizler, öğretmenlerimize olan borcumuzu çok çalışarak ve ülkemize faydalı bir bireyler olarak ödeyebiliriz. Kıymetli öğretmenlerimizin, geçmişte olduğu gibi günümüzde de geleceğimizin mimarları olmaya devam edeceklerine olan inancımla; Altınözü’nde ve ülkemizin çeşitli yerlerinde görev yapan vefakâr ve cefakâr öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyor, saygı ve şükranlarımı iletiyorum.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.