GÜLER’ DEN SOYLU’YA ZİYARET

AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler Hatay’ın gündemini meclise taşıdı

GÜLER’ DEN SOYLU’YA ZİYARET

AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler ,1 haftadır temaslarda bulunduğu Türkiye Büyük Millet Meclisinde ( TBMM ) Ak parti yöneticileri ve İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir araya gelerek Hatay’ın gündemini meclise taşıdı.
Yaklaşan Mart 2019 seçimleri öncesinde temaslarını sürdüren ve Hatay büyükşehir belediyesi için en uygun aday profiline ulaşmaya çalışan Ak parti Hatay il başkanı İbrahim Güler adeta meclise çıkarma yaptı. Ak parti Hatay il başkanı İbrahim Güler bir dizi temaslar da bulunmak için Ankara’da çalışmalarını sürdürdü.
SOYLU’YA ÖZEL ZİYARET
Hafta içinde Ak Parti grup toplantısına katılan , daha sonra iç işleri bakanı Süleyman Soylu’yu Ak parti Hatay Milletvekilleriyle birlikte ziyaret eden İbrahim Güler, Hatay üzerinde önemli istişarelerde bulundu. Güler temaslarını sürdürürken aynı zamanda Hatay milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu , Hüseyin Yayman , Abdulkadir Özel , Hüseyin Şanverdi ve Sabahat Özgürsoy Çelik ile birlikte büyükşehir belediye seçimleri öncesinde istişarelerde bulunarak Ak parti genel merkezinde Hatay halkının hakkını koruyarak Hatay’a en iyi hizmetlerin yapılması için özel görüşmeler sürdürdü. İbrahim Güler Ak parti il başkanlığı sürecinde tüm vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilenip vatandaşların sorunlarına yerinde çözüm bulmasıyla tüm vatandaşların sevgisini kazanarak ,mütevazi kişiliği ve olgun duruşuyla ön plana çıkarak yükselmeye devam ediyor.İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından özel ilgi ile karşılanan Güler, Soylu ile hatıra fotoğrafı çektirerek , Hatay’ın gündemini meclise taşıyarak Hatay halkının takdirini toplamayı başardı. HABER: 
KAZIM ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.