GÜLİSTAN SERGİ AÇILIŞINA KATILDI

GÜLİSTAN SERGİ AÇILIŞINA KATILDI

Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan Görsel Sanatlar Öğretmenlerinin yaptığı çalışmalardan oluşan ”Öğretmenler Günü” Karma Resim Sergisi açılışına katıldı.İl genelinde okullarda görevli öğretmenler tarafından yapılan resimlerden oluşan Palladium AVM de hazırlanan ”Öğretmenler Günü” Karma Resim Sergisi açılışına Gülistan’ın yanı sıra İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Karasu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Mahmut Sabah, Naciye Alca, Okul Müdürleri, öğretmenler ve davetliler katıldı.

GÜLİSTAN’DAN ÖĞRETMENLERE TEBRİK

Serginin açılışını yaparak sergide yer alan çalışmaları inceleyen Gülistan ve beraberindeki heyet, sergi çalışmalarından dolayı öğretmenlere teşekkür ederek başarılar dilediler. Sergiyi oldukça beğenen Gülistan, “Sergide emeği geçen tüm öğretmenleri kutluyorum. Öğretmenler, emekleriyle dünyayı güzelleştirirler. Bu sergi de bunun en güzel örneğidir. Tüm öğretmenlerimizi emeklerinden dolayı kutluyor, bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum” dedi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.