GÜVENLE BAŞLAMIŞ OLAN ARKADAŞLIKLAR, KARDEŞLİK İLE TERFİ KAZANIR

GÜVENLE BAŞLAMIŞ OLAN ARKADAŞLIKLAR, KARDEŞLİK İLE TERFİ KAZANIR

Antakya Belediye Başkanlığı’nın yanı sıra siyasi hayatında MHP Milletvekilliği, Şoförler Odası Başkanlığı ve Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği başkanlığını sığdıran Hatay’ın duayen siyasetçilerinden Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın oğlu Aziz Fatih Yılmaz, baba terbiyesinden nasıl geçildiğinin ve Hatay’a nasıl yararlı olunacağının en güzel kanıtı olarak Hatay’da öne çıkıyor. Uzun dönemdir Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı ve TŞOF Yönetim Kurulu üyeliği yapan Yılmaz, başarılı kariyeri ile kendisinden yaşça büyüklerin dahi takdirini kazanıyor. İzzettin Yılmaz’ın oğlu olarak değil Aziz Fatih Yılmaz olarak kendine bir kariyer yolu çizen genç ve başarılı başkan Aziz Fatih Yılmaz, tüm esnaflar tarafından seviliyor. HESOB Başkanı esnafın babası Abdulkadir Teksöz’e verdiği koşulsuz destek ile ahde vefanın yaşayan örneği olan Yılmaz, her hareketiyle de beğeni kazanmaya devam ediyor.

BÜYÜK ADAMIN BÜYÜK OĞLU: AZİZ FATİH YILMAZ

Başkan Aziz Yılmaz, Abdulkadir Teksöz’e olan bağlılığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bir kez daha perçinledi. Yılmaz, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa; “Güvenle başlamış olan arkadaşlıklar, kardeşlik ile terfi kazanır” notunu iliştirerek, Başkan Teksöz’e verdiği değeri bir kez daha gözler önüne serdi. Başkan Yılmaz’ın çalışmaları, tüm çevreler tarafından takdirle karşılanıyor.

Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.