GÜZELMANSUR: İNANIN BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

GÜZELMANSUR: İNANIN BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

CHP Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Güzelmansur, seçim çalışmalarını İskenderun’dan devam etti. Güzelmansur: “Yalnız bırakılan Hatay’ı yeniden ayağa kaldırmayı, yaralarımızı sarmayı dayanışma içerisinde başaracağız. İnanın birlikte başaracağız.”dedi.

MEMLEKETİMİZ HUZURLU VE GÜVENLİ OLACAK

CHP Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Güzelmansur, konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Pınarbaşı ve Numune Mahalleleri’nde değerli muhtarlarımızın ev sahipliğinde kıymetli hemşehrilerimizle bir aradayız. Çocuklarımızın çalınan geleceğini onlara geri vereceğiz. Sana Söz Millet İttifakı iktidarında yarınlar bereketli memleketimiz huzurlu ve güvenli olacak.

YARALARIMIZI SARMAYI DAYANIŞMA İÇERİSİNDE BAŞARACAĞIZ

İskenderun; Yenişehir Mahallemizde muhtarlarımız ve hemşehrilerimizle bir araya gelerek depremden sonra yaşanan süreç ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Yalnız bırakılan Hatay’ı yeniden ayağa kaldırmayı, yaralarımızı sarmayı dayanışma içerisinde başaracağız. İnanın birlikte başaracağız.”dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.