Hacı Bayram Türkoğlu’nun Pusulasında millet var

Ak Parti’de üç dönemi geride bırakan ve yeni dönemde Ak Parti MKYK üyeliğine seçilerek Ankara’da Hatay’ın elinin güçlenmesinde önemli rol oynayan AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nun pusulasında milleti taşıyor.

Hacı Bayram Türkoğlu’nun Pusulasında millet var

Ak Parti’de üç dönemi geride bırakan ve yeni dönemde Ak Parti MKYK üyeliğine seçilerek Ankara’da Hatay’ın elinin güçlenmesinde önemli rol oynayan AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nun pusulasında milleti taşıyor. Milletin gösterdiği istikametten çıkmayan Hacı Bayram Türkoğlu Dörtyol’da başlayan hizmet aşkını tüm Hatay’a yaymaya ve göstermeye devam ediyor.AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, AK Parti Olağan Kurultayı’nda MKYK’ya seçilerek şehrimize büyük bir şölen yaşatmayı başardıktan sonra kendisiyle beraber Hatay Milletvekillerinden Abdulkadir ÖZEL ‘ de disiplin kuruluna seçilmesinde önemli rol oynayarak Ak Parti içinde Hatay’ın ne kadar önemli olduğu bir kez daha vurguladı.AK Parti’nin yenilenme kurultayı olarak, yeni vizyon ve hedeflerle yoluna yeni ekiple devam etme kararı alan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’ın 15 Temmuz Gazisi Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nu da ayrı bir önem verdiği zaten biliniyor.
Vizyon Adamı
Devlet Su İşleri (DSİ) Kahramanmaraş 20’nci Bölge Müdürü Sadullah Seven, Orta Ceyhan Menzelet Kılavuzlu Projesi kapsamındaki projenin tamamlanmasında önemli rol oynayan ve Amik ovasına verilen su projesinde tüm Hatay’ı bir araya getiren Hacı Bayram Türkoğlu vizyon adamı olarak öne çıkıyor.AK Parti Hatay milletvekilleri Hüseyin Yaman ve Hacı Bayram Türkoğlu ile AK Parti İl Başkanı İbrahim Güler, Nurdağı mevkisinde DSİ tarafından yürütülen ve Amik Ovası’nın sulama sorununu ortadan kaldıracak Orta Ceyhan Menzelet Kılavuzlu Projesi çalışması projesini 3 milyar liralık yatırım ile Hatay’a taşıdı.
1 milyon 60 bin dönüm alana sulama suyu verilmesinde önemli rol oynayan baraj sayesinde amik ovası suya doymuş oldu. “Rotamız Hizmet, Pusulamız Millettir” diyen Türkoğlu “Medeniyetler Şehri, Hoşgörü ve barışın kenti Hatay’ın hadimi, Kıymetli Hemşehrilerimizin hizmetkarı olma lütfunu bize bahşeden Yüce Allah’a hamd ediyoruz.
AK Parti ile ilk günkü aşkla Durmak yok yola devam diyerek tüm Hatay’ın gönlünü kazanmanın ve yaklaşan yerel seçimlerde Büyükşehir’i almanın gururunu yaşamak istiyor. Hatay’ı el birliği, güç birliği ve gönül birliği ile hizmette elimizden geleni yaparak Türkiye’nin cennetine dönüştürmek ve Türkiye’nin en gelişmiş ilk 5 İl’i arasına almanın çalışmalarını yapacaklarını belirten Türkoğlu “Hatay için her zaman en iyisini yapacağız” parolasıyla hizmet etmeye devam ediyor.
Eczacı, İktisatçı aynı zamanda İlahiyatçı da olan Hacı Bayram Türkoğlu 2 dönem Dörtyol Belediye Başkanlığı görevini üstlenerek çok sayıda yardımlaşma derneği, vakıf ile spor kulüplerinin yönetim kurulu üyeliği ve başkanlığı görevlerinde bulundu. Halkın hizmeti için 3.dönemde vekil seçilen 15 Temmuz gazisi her zaman “Durmak yok, yola devam” diyor. Haber: Kazım Çaylı

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.