BAŞKAN DÖNER’DEN HATAY’I TERCİH EDEN ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR

BAŞKAN DÖNER’DEN HATAY’I TERCİH EDEN ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, Mustafa Kemal Üniversitesi’ni tercih ederek Hatay’da eğitim görecek olan öğrencilere teşekkür etti.

Başkan Döner, Hatay’ı şahsi meseleleri olarak görenler şeklinde bahsettiği gençliğe dair mesajında, “Kıymetli genç kardeşlerim,YKS tercih sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Hatay Mustafa Kemal Üniversitesinin tüm bölümlerinin doluluk oranının %100’e yakın olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. Asrın felaketi olarak adlandırılan, Kahramanmaraş merkezli depremin etkilediği 11 ilimizden biri olan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün; “Şahsi meselem” dediği güzide şehrimiz Hatay’ı şahsi meselesi olarak gören ve tercih eden tüm öğrenci kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum. Zor zamanlarında Hatay’ı yalnız bırakmayan genç kardeşlerimizi, gurbette bizlerin de yalnız bırakmayacağımızı bilmelerini isterim.Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı olarak kapımız tüm kardeşlerimize açıktır” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.