HALI SAHALAR HAYIRLI OLSUN

HALI SAHALAR HAYIRLI OLSUN

Ankara’da yoğun temaslarda bulunan Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, 4 mahalleye halı saha kazandırıldığını açıkladı.İlçeye bağlı Dedemli, Arpalıuşağı, Haydarlar ve Katranlık Mahallelerine saha yapımı için yoğun temaslarda bulunan Karataş’ın çalışmaları meyvelerini verdi.

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, halı sahaların mahallelere hayırlı olmasını temenni etti. Karataş; “Ankara ziyaretimiz her zaman olduğu gibi verimli geçiyor. Bölge Milletvekilimiz Hüseyin Yayman vekilimizin azim ve karalılığı ile İlçemiz genelinde Halı sahasız mahalle kalmayacak sözü yerine getiriliyor. Bu bağlamda emeği geçen Başta dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Milletvekilimiz Hüseyin Yayman, Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu,  Spor Toto teşkilat başkanı Bünyamin Bozgeyik’e İlçemiz adına şükranlarımızı arz ediyor, mahallelerimizin sporsever gençlerine hayırlı olmasını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.