HAMBOLAT 2022 YILINI DEĞERLENDİRDİ

HAMBOLAT 2022 YILINI DEĞERLENDİRDİ

Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat, Hatay’da hizmet veren kamu hastanelerinin Başhekimleri ile bir araya geldi. Yapılan toplantıda 2022 yılı içerisinde gerçekleşen hizmet ve çalışmaların kalite değerlendirmesi yapıldı. 2022’nin Hatay adına başarılı geçtiğini kaydeden Hambolat, tüm katılımcılara teşekkür etti.

HAMBOLAT’TAN EK HİZMET BİNASINA İNCELEME

Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat ve Başhekim Dr. Sıtkı Sönmez, Başhekim Yardımcıları ve Hastane Yönetimi saat 17:00 itibariyle Ek Hizmet Binada halkımıza hizmet vermeye başlayan “MESAİ DIŞI POLİKLİNİK UYGULAMA” alanlarını ziyaret ettiler. Ziyaretleri esnasında özveri ve gayret içerisinde çalışan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ettiler. İl Sağlık Müdürü Dr. Hambolat ve Başhekim Dr. Sönmez, Başhekim Yardımcıları ve Hastane Yönetimi ile uygulamalar hakkında kısa bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdikten sonra, Ek Hizmet Binasından ayrıldılar. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.