VAR OLSUN DEVLETİMİZ

<strong>VAR OLSUN DEVLETİMİZ</strong>

50.209.188,70 Tl Nakdi Yardım Yatırıldı

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, zarar gören işyerleri ve meskenler için nakdi yardım yapıldığını söyledi. Özel: “Zarar gören 443 işyeri ve mesken için İçişleri Bakanlığı AFAD tarafından 50.209.188,70 TL tutarındaki nakdi yardım vatandaşlarımızın TC numaralarına Ziraat Bankası İskenderun Şubesi’ne yatırılmıştır.” dedi.

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “İskenderun’umuzda 27 Kasım 2023’te meydana gelen deniz taşkınları nedeniyle zarar gören 443 işyeri ve mesken için İçişleri Bakanlığı AFAD tarafından 50.209.188,70 TL tutarındaki nakdi yardım vatandaşlarımızın TC numaralarına Ziraat Bankası İskenderun Şubesi’ne yatırılmıştır. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi yinelerken; Afet sahasını anbean takip edip, gerekli talimatları veren İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya‘ya ve ekibiyle sahadan hiç ayrılmayan AFAD Başkanımız Sayın Okay Memiş’e gönülden teşekkür ederim. Var olsun devletimiz.” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.