HASİAD’DAN YAYLADAĞI ÇIKARMASI

HASİAD’DAN YAYLADAĞI ÇIKARMASI

Hatay Sanayici ve İş İnsanları Derneği yöneticileri, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’ın daveti üzerine ilçeye giderek incelemelerde bulundu.

HASİAD Başkanı Av. Murat Hayzaran’ın başkanlığındaki ziyarette HASİAD üyeleri de hazır bulundu. Başkan Yalçın, HASİAD yönetimi ile ilçeye yatırım yapılması konularında istişarelerde bulundu. Ardından HASİAD üyeleri çilek ve mantar seraları ile çilek kurutma tesisini inceledi.

HAYZARAN’DAN TEŞEKKÜR

HASİAD Başkanı Murat Hayzaran, misafirperverliğinden dolayı Başkan Yalçın’a teşekkürlerini sundu. HASİAD yönetiminden yapılan açıklamada; “HASİAD olarak Yayladağı Belediye Başkanı Sayın Mehmet Yalçın’ın daveti üzerine Yayladağı ilçemizde üyelerimiz ve Yayladağı STK Başkanlarının katılımlarıyla kahvaltıda bir araya gelerek Yayladağı Belediyesi faaliyetleri ve bölgedeki iş imkanları ve yatırımlar ile ilgili istişarelerde bulunduk. Akabinde Yayladağı Çileği ve kültür mantarı tesisi ile Kadın Kooperatifi’ni ziyaret ettik. Misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz” denildi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.