BAŞKAN SAYIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

BAŞKAN SAYIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Uzun bir süredir koronavirüs hastalığıyla mücadele eden ve Ankara’da tedavi gördüğü hastanede dün yaşamını yitiren Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Sayın dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.Merhum Mustafa Sayın’ın cenazesi Hatay  Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Kopmleksinde  öğle namazına müteakip  Hatay İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Antakya Asri Mezarlığındaki aile kabristanına defnedildi.

Ak Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman,Abdulkadir Özel,Hacı Bayram Türkoğlu ,Hüseyin Şanverdi,Hatay Valisi Rahmi Doğan,Ak Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu,Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz,İlçe Belediye Başkanları,Siyasi Partilerin Temsilcilieri,Resmi Kurum Müdürleri,STK Başkanları ,Akraba,dost ve sevenleri Merhum Mustafa Sayın’ın cenaze törenine katılarak Sayın ailesinin acısına ortak oldular.

Merhum Mustafa Sayın için Taziyenin telefon ile alınacağı bilgisi verildi.

Hatay Meş’Ale Gazetesi olarak Merhum Mustafa Sayın’a Allah’tan Rahmet,Kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

MUSTAFA SAYIN KİMDİR?

24 Şubat 1960 yılında Antakya’da doğdu. İlk ve ortaokulu Yayladağı’nda tamamladı. Lise eğitimini Antakya’da tamamlayan Sayın, evli ve 3 çocuk babasıdır. 1999 yılı yerel seçimlerinde Şenköy beldesinde Fazilet Partisi belediye başkanı olarak seçildi. AK Parti kuruluşu tarihi itibariyle AK Parti saflarına katılan Sayın, 2004 ve 2009 yıllarında yapılan yerel seçimlere katılarak 2 dönem AK Parti belediye başkanı olarak seçildi. 2014 yılında Yayladağı ilçesinde AK Partiden belediye meclis üyeliğine seçildi. Sayın, Yayladağı Belediye Başkanlığı görevini yürütüyordu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.