LÜTFÜ SAVAŞ CHP VE İYİ PARTİ’Yİ KARIŞTIRDI …

İSTİFALAR PATLADI …

LÜTFÜ SAVAŞ CHP VE İYİ PARTİ’Yİ KARIŞTIRDI …

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş zira milli ittifakı oluşturan CHP VE İYİ Parti’nin adaylarını ve meclis aday listelerini tek başına belirleyince her iki partide istifalar peş peşe gelmeye başladı. Beş ilçede İYİ Partinin Belediye Başkan adaylarını MHP kökenli adaylardan oluşturdu ve ardından İYİ Partinin dokuz il yöneticisi istifa etmişti. Dün belirlenen Defne Ve Antakya CHP Belediye Meclis aday listelerine müdahale eden Lütfü Savaş, özellikle Antakya CHP belediye meclis adaylar listesini MHP ağırlıklı oluşturduğu iddia edildi. CHP Antakya Belediye meclis aday listesinde başta MHP eski ilçe Başkanı Fedai Yücedal olmak üzere çok sayıda MHP kökenli adayın yer alması parti örgütlerinde ciddi tepkilere neden oldu. Antakya CHP’de Belediye meclis üyesi Emin Kebapçıoğlu tekrar aday gösterilmemesi üzerine partiden istifa etme kararı aldığını sosyal medya hesabından duyurdu.
DEFNE CHP de HDP’ye KONTENJAN VERİLDİ
Öte yandan Hatay HDP İle uzun süre gizliden görüşmelerini sürdüren Lütfü Savaş Defne CHP meclis listesine HDP kontenjanı olarak Defne HDP ilçe yöneticisi Mithat Miroğlu’nu yerleştirdiği iddia ediliyor. Geçtiğimiz günlerde HDP yöneticileri ile yaptığı gizli görüşmeler sonucunda Defne CHP meclis listesine Mithat Mirioğlu’nu yerleştirdiği öne sürülen Lütfü Savaş’ın Samandağ CHP meclis aday listesine de HDP’den kontenjan adayı yerleştireceği ifade edildi. HABER: FERİT LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.