HASSA LEZZETLERİ BAŞKENTE TAŞINDI

HASSA LEZZETLERİ BAŞKENTE TAŞINDI

Hatay Valiliği, Hatay Büyükşehir Belediyesi, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (HESOB) ve Hatay Turizm ve Gastronomi Derneği katkılarıyla düzenlenen Başkentte Hatay Tanıtım ve Gastronomi Günleri’ne Hassa Belediyesi standı damga vurdu.

Hassa’nın güzelliklerinin sergilendiği standa yoğun ilgi gösteren vatandaşlar Hassa’nın yerel lezzetlerini tatma, Hassa kültürünü de yakından tanıma imkanı buldular. Ankara’dan ve çevre illerden gelen ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği Hassa Belediyesi standı 5 gün boyunca ziyaretçileri için açık olacak.

KARATAŞ: TÜM VATANDAŞLARIMIZI STANDIMIZA BEKLİYORUZ

REKLAM ALANI

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, fuarla ilgili yaptığı açıklamada; “Başkent Ankara’da  düzenlenen Hatay turizm ve gastronomi  günleri etkinliği açılışına katılım sağlayarak standımızı ziyaret eden  misafirlerimize yöresel lezzetlerimizden  ikramlarda bulunarak ilçemize ait bütün değerlerimiz ve kültürümüz ile ilgili sunumlar yaptık. Ankara’da bulunan bütün dostlarımızı standımıza bekliyoruz” dedi. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.