HATAYSPOR ŞAMPİYONU AĞIRLAYACAK

HATAYSPOR ŞAMPİYONU AĞIRLAYACAK

Ligde kötü gidişe dur diyemeyen ve son haftada Altay’a mağlup olarak hüsran yaşayan bordo-beyazlı temsilcimiz Atakaş Hatayspor, Süper Ligi şampiyon olarak tamamlamayı garantileyen Trabzonspor’u konuk edecek.Antalyaspor ile oynadığı ve 2-2 berabere kaldığı maçta ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilen eden Bordo-mavili ekip, 38 yıl aradan sonra tarihindeki 7. şampiyonluğuna ulaştı. Cornelius, Bakasetas, Hamsik, Visca, Dorukhan, Uğurcan gibi birbirinden kaliteli ayaklara sahip Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor’a ilk yarıda Trabzon’daki maçta 2-0 mağlup olan Hatayspor, şampiyonluk sarhoşu Trabzonspor’u evinde yenerek hem kötü gidişe son vermek, hem de tırmanışa geçerek ligi üst sıralarda bitirmeyi hedefliyor.

HATAYSPOR’DA HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Atakaş Hatayspor, Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasında 6 Mayıs Cuma günü sahasında oynanacak Trabzonspor maçının hazırlıklarına devam etti. Kulüpten yapılan açıklamaya göre bordo-beyazlılar, Osman Çalgın Tesisleri’nde teknik direktör Ömer Erdoğan yönetiminde çalıştı. İdmanda futbolcular dar alan, hücum, savunma ve taktik çalışması yaptı.

TRABZONSPOR’DA ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARI COŞKULU GEÇTİ

Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında evinde Antalyaspor ile 2-2 berabere kalan ve bu sonuçla 38 yıl aranın ardından ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor, 7. şampiyonluğuna ulaştı. Hakemin bitiş düdüğü ile sahaya giren binlerce taraftarın yanı sıra maçı tribünden izleyemeyen binlerce taraftarın doldurduğu Atatürk Alanı’nda tribün ortamı yaşandı. Kutlama yapan bordo-mavili taraftarların görüntüsü milyonlarca kişiye erişirken, o anlar sosyal medyada 15 milyon takipçiye sahip FIFA’nın resmi hesabından paylaşıldı. “38 yıl sonra şampiyonluğunuzu kazandığınızda” ifadeleri ile paylaşılan görüntüler binlerce beğeni aldı.

KUTLAMALARA 100 BİN KİŞİ KATILDI

Trabzonspor, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar Belediyesi iş birliği ile düzenlenen etkinliğe yaklaşık 100 binin üzerinde bordo-mavili taraftarın katıldığını belirten Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, kutlamaların Trabzon’a yakışır bir şekilde olduğunu söyledi.

MAÇ BUGÜN SAAT 20.00’DA

Hatayspor’un Trabzonspor’u ağırlayacağı karşılaşma bu akşam saat 20.00’de başlayacak. Yeni Hatay Stadyumu’ndaki karşılaşma Bein Sports’tan naklen yayınlanacak.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.