TOSYALI “İKBAL” PEŞİNDE Mİ?

TOSYALI “İKBAL” PEŞİNDE Mİ?

İskenderun kamuoyu Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın milletvekili adayı olacağı söylentisi ile çalkalanıyor. Uzun zamandan bu yana asli hizmetlerin dahi kötü yönetilmekten dolayı yapılamadığını ve aksadığını belirten vatandaşlar, Tosyalı’nın vekil adaylığı sebebiyle mi mevcut görevini aksattığı konusunu merak ediyor.

PARTİSİNİN İSTANBUL’DAN VEKİL ADAYI OLABİLİR

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın İstanbul’dan milletvekili adayı olarak gösterileceği söylentisi ile ilgili hiçbir kesimden açıklama beklenmiyor. Vatandaşlar ise aksayan hizmetlerden dolayı İskenderun’un geri bırakıldığını belirtiyor. Belediye Başkanlığını basamak olarak kullanmasının kendisine yakışmadığını ifade ettiler. Konuyla ilgili açıklama yapan vatandaşlar; “Şartları uyan her Türk vatandaşının vekil olmak istemesi hatta adaylığını koyması kadar doğal bir şey yok; Ancak. İskenderun Belediye Başkanı olmak için meydanlarda halkımızın karşısına çıkıp, iddialı cümleler kuran, vaatlerini sıralayan, kendine “Halkın Adamı, Güvenin Adı, İskenderun’a Değer” sıfatlarını layık gören birinin aktif başkanlığı bırakıp söz verdiği icraatları gerçekleştirmeden vekilliğe soyunması bu kente ve ona inanan insanlara ihanettir. Bu söylentileri bugüne dek çıkıp bir kez dahi yalanlamayan Fatih Tosyalı’yı acilen açıklamaya davet ediyoruz. İskenderun kimsenin üzerine basıp yükseleceği bir basamak değildir. Sen İskenderun’a değer verip yüceltirsen, o da seni alır yüceltir. Öyle “Teşkilatım bana ne görev verirse başım üstüne” demek yetmez. Önce bu kente, sana güvenen insanlara borcunu ödeyeceksin. Dokunulmazlık zırhına bürünmeden önce, hakkaniyet ve vefa zırhın olacak” ifadelerini kullandılar. Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.