HASSA’DA İLÇE MÜDÜRLERİ TOPLANTISI

HASSA’DA İLÇE MÜDÜRLERİ TOPLANTISI

Hassa Kaymakamı Osman Acar başkanlığında Hassa Belediye Konferans Salonunda Hassa Belediye Başkanı Selahattin Çolak, Hassa İlçe Jandarma Komutanı Jan. Binbaşı Mustafa Açık, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Serdar Yavuz, ilçe Nüfus Müdürü, ilçe Tapu Müdürü, ilçe Mal Müdürü, İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürü, İlçe Müftüsü, ilçe Sağlık Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü, ilçe Sosyal Hizmetler Müdürü, İlçe SYDV Müdürü, İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi, Milli Emlak Şefi, MKÜ MYO Müdürü diğer kurum amirleri ve müdürleri katıldı.

“EMEĞİ GEÇEN MÜDÜRLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM

Kaymakam Acar toplantıda yaptığı değerlendirmede; “İlçede 6 Şubat tarihinde yaşanan asrın felaketi depremde evleri yıkılan vatandaşlar için yapımı tamamlanan ve 1632 hak sahibine teslim etmiş olduğumuz evler için Kurum Müdürlerimizin refakatinde evlerine yerleştirmeye başlıyoruz. Elektrik su ve doğalgaz aboneliklerini alan vatandaşlarımız artık evlerinde rahatlıkla oturacak seviyededir. Bunların yanı sıra İlçemize kazandırmış olduğumuz Tarım Müdürlüğü binası, Orman İşletme Şefliği binası ve Lojmanı, İlçe Jandarma Komutanlığı binası ve Yeni Hükümet Konağımız da faaliyete yakın zamanda başlayacaktır. Kurum Amirlerimizi deprem sürecinde yaptığı özverili çalışmalar nedeniyle başarı belgesi ile ödüllendirdik. Bu süreçte bizlere destek veren siz kıymetli müdürlerimize teşekkürlerini iletiyoruz. İlçemize yeni atanan kurum müdürlerim ile tayini çıkan Kurum Amirlerimize başarılar diliyorum” dedi.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.