MUHTARLARDAN BAŞHEKİME ZİYARET

MUHTARLARDAN BAŞHEKİME ZİYARET

Asrın felaketi sonrasında 57 günde tamamlanarak bölge depremzedeleri için sağlık hizmeti vermeye başlayan Defne Devlet Hastanesi Başhekim Barış Kavvasoğlu ve alanında uzman hekim kadrosu ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın Başhekim Barış Kavvasoğlu’na “Defne halkının sağlık problemleri Defne Devlet Hastanesinde çözülecek talimatlarını bölgede görev yapan tüm muhtarlara ileten Başhekim Barış Kavvasoğlu’na Akdeniz Muhtarlar Derneği başkanı Mahmut Gülcü öncülüğünde Defne ilçesine bağlı muhtarlar tarafından teşekkür ziyareti gerçekleşti. 

KAVVASOĞLU: MUHTARLARLA HER DAİM İRTİBAT HALİNDEYİZ 

Yoğun katılım ile gerçekleşen ziyaret muhtarların Başhekim Barış Kavvasoğlu’na çiçek takdimi ile başladı. Göreve gelir gelmez depremzedeler için hayati öneme sahip Fizik tedavi ünitesini, Evde sağlık hizmetini ve diyaliz merkezini faal duruma getirerek depremzedelere umut olan Defne Devlet Hastanesi Başhekimi Barış Kavvasoğlu’nu ziyaret eden Akdeniz muhtarlar Derneği başkanı Mahmut Gülcü Öncülüğünde Defne İlçesine Bağlı muhtarlar hem kendisine hem de Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya teşekkürlerini ilettiler. Görüşmede Sağlık Bakanı Dr.Fahrettin Koca’nın “Başta Defne ilçesi ve çevre ilçelerde yaşayan vatandaşlarımız Defne Devlet Hastanesini Çözüm yeri olarak görmeli”  talimatını muhtarlara yineleyen Başhekim Kavvasoğlu tüm muhtarlarla iletişim halinde kalıp sorunlara beraber çözüm önerisinde bulundu.

Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.