Hatay Başkent günlerinde “LÜTFEN” Hatay Tanıtılsın..

Hatay Başkent günleri

Hatay Başkent günlerinde  “LÜTFEN” Hatay Tanıtılsın..

Hatay’ın önemli reklam organizasyonların-dan biri olan Hatay Tanıtım Günleri bu kez Ankara’da yapılacak. Ankara’daki stantların sadece Hataylı esnaflara verilmesi, Hatay dışndan ve Hataylı olmayan esnafların stantlardan uzak tutulması ve özellikle adının bile neredeyse bilinmeyen Ankaralı esnaflara tahsis edilmesi Hatay esnafları tarafından büyük tepkilere neden olacağı söyleniliyor.
HATAY ESNAFLARI YABANCI ESNAF İSTEMİYOR
Ankara’da gerçekleşecek olan Hatay’ı tanıtım organizasyonunda sadece Hataylı esnafların kazanacağı bir organizasyon isteyen Hatay’lı esnaf ve vatandaşlar 31 Ekim – 04 Kasım tarihleri arasında yapılacak Hatay tanıtım günlerinde özellikle stantlarda Ankara’lı ve başka illerin esnaflarını görmek istemiyor. Daha önceki organizasyonlarda başka illerden gelen esnaflara da yer kiralandığını iddia eden birçok Hataylı esnaf, Hatay Günleri adı altında yapılan organizasyonda sadece Hatay’ın ürünlerinin bulunması gerektiğini savundular.
TANITIM GÜNLERİ ŞEFFAF OLMASI GEREKİYOR
Her yıl aynı günlerde yapılan tanıtım günlerinde organizatör firmanın bu konu üzerinde özellikle durması ve Hatay ili dışındaki esnaflara satış yapılmaması veya satışı yapılan standın 3.kişi tarafından değil, kiralayan tarafından kullanılması, her yıl rant kavgasına dönen tanıtım günlerine şeffaflıkla öne geçmesi isteniyor.
STANT ÜCRETLERİ ABARTILMAMALI
Daha önceki organizasyonlarda Hatay esnafının şikâyet ettiği bir diğer konu ise kiralanan yerlerin ücretlerinin çok yüksek ve fahiş fiyat olmasıydı. Organizasyonu yapan firmalar %300 400’lük stantlar üzerinden gelir elde ettiklerini iddia eden esnaflar, yüksek fiyata yer kiraladıkları için ürün fiyatlarını yüksek tutmak zorunda kaldıklarını bu nedenle de müşterilerden tepki gördüklerini ifade ediyorlar. Bu organizasyonun biraz daha uygun şekilde düzenlenmesini talep eden esnaf organizasyonu yapan yetkilileri duyarlılığa davet ettiler. HABER: KAZIM ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.