URHAN GÜVEN TAZELEDİ

URHAN GÜVEN TAZELEDİ

Diyanet-Sen Hatay şubesi genel kurulunda mevcut başkan Hasan Urhan yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Yıllarını sendikacılığa adayan Urhan’ın güven tazelediği kongreye AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Hatay İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, Saadet Partisi GİK üyesi Necmettin Çalışkan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Eren, Diyanet-Sen Genel Başkan yardımcıları Hacıbey Özkan ve İrfan Kaşıkçıoğlu, STK başkanları, sendika üyeleri ve vatandaşlar katılım gösterdi.

URHAN: TÜM KATILIMCILARA TEŞEKKÜR EDERİM

Güven tazeleyerek görevini sürdüren Başkan Urhan, kongreye katılan tüm vatandaşlara teşekkür etti. Urhan yayınladığı mesajında; “Bugün 6. Olağan Genel kurulumuzu gerçekleştirdik.

İştirakleriyle bizleri onurlandıran Genel Başkan yardımcılarımız Hacıbey Özkan ve İrfan Kaşıkçıoğlu’na, il müftümüz Ö Faruk Bilgili hocama, il müftü yardımcısı ve ilçe müftümüze, AK Parti il bşk. Adem Yeşildal’a ve il- ilçe kadın kolları başkanlarımıza, Saadet partisi GİK üyesi Necmettin Çalışkan’a, Memur Sen il temsilcisi İsmail Bayrakdar’a, Sendika başkanlarımıza, STK temsilcilerimize,  MKÜ gen sekrt. Mustafa Öztürk’e, Hastane baş müdürü Hüseyin Karakulak’a, SGK il md. Yard. M Ali Bayrakdar’a, basınımıza, saygıdeğer dava arkadaşlarıma, desteklerini bizden esirgemeyen kıymetli delegasyonumuza, misafirlerimize bize güzel ev sahipliği yapan Öğretmen Evi çalışanlarına, emniyet ve seçim kurulu görevlilerimize katılamayıp arayan, mesaj atan dostlarımıza, çelenk gönderen Milletvekili Abdulkadir Özel ve Sendika başkanlarıma, ismini unutup sayamadığım tüm dost ve arkadaşlara şükranlarımı sunuyorum. Bizleri hayırlı hizmetler yapmaya vesile kılmasını Rabbimden niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.